SİYASET

“GÖRDÜĞÜMÜZ TEVECCÜHTEN MEMNUNUZ”

AK Parti Batman Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

“GÖRDÜĞÜMÜZ TEVECCÜHTEN MEMNUNUZ”
08-06-2018 21:04
Google News

Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. BATSO, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Dicle EDAŞ, Adliye Sarayı, Türk Telekom Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Adayı Ziver Özdemir “Bizlere teveccüh gösteren vatandaşlarımıza ve kurum çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

“DAHA İYİ YARINLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Beşiri’nin Beşpınar, Güvercinlik, Çakıllı, Hanlı, Kütüklü, Işıkveren, Yeşilova ve Asmadere Köyleri ziyaretini değerlendiren Milletvekili Adayı Murat Güneştekin “Daha güzel hizmetler ve daha iyi yarınlar için  çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜLERYÜZLÜ KARŞILANIYORLAR

Milletvekili Adayı Mehmet Şat “Kurumlarda oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaşıp, sohbet ediyoruz. Bizi güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine minnettarız” dedi.

“ANNELERİN DUALARINI ALIYORUM”

Milletvekili Adayı Murat Çiçek “Ziyaretlerimizde annelerimizin dualarını alıyoruz” dedi.

“GENÇLERLE İSTİŞARE YAPIYORUZ”

Milletvekili Adayımız Ayla Işık ise “Güçlü Meclis Güçlü Hükümet Güçlü Türkiye diyerek gençlerimizle memleket meseleleri ve seçimleri istişare ediyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete