GÜNDEM

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN BELİRLEYİCİ OLACAK”

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN BELİRLEYİCİ OLACAK”

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN BELİRLEYİCİ OLACAK”
14-08-2014 21:03
Google News

Batman Belediyesi, 5 yıllık stratejik planını görüşmek üzere kent dinamiğini oluşturan kesimlerle bir araya geliyor.

Mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan Eşbaşkan Gülistan Akel “Mahallelerimizde sıkıntılar hala devam ediyor. Çözümlere ilişkin hazırlıklarımız var. Ama sorunlarımızı muhtarlarımızla bire bir konuşarak, önerilerini almak istedik” dedi.

MAHALLELERDE ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ

Akel konuşmasında “halk bizden sokağını, kaldırımını, suyunu, yani en insani ve belediyelerin zorunlu olarak yapması gereken hizmetleri talep ediyor. Ama biz istiyoruz ki, sadece kaldırımı, yolu, suyu konuşmayalım, daha büyük, daha geniş konuşalım. Biz 5 yıl içerisinde mahallelerimizde halkın ihtiyacına dönük ne yapabiliriz? Bunu konuşmak istiyoruz. Kadına şiddet, madde bağımlılığı, dilimizin kültürümüzün yok alması sorunlarımız var. Bu yüzden istiyoruz ki genel konuşalım” dedi.

KİLİT PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Asfalt ihalesinin tamamlandığını açıklayan Akel “Asfalt ihalemiz şu anda tamamlanmak üzere. Nereye asfalt dökülecek, hangi sokak yapılacak yine bundan haberdar olacaksınız. Muhtarların raporlarını, görüşlerini her zaman kabul ederiz. Görüş, öneri, talepleriniz bizim için belirleyici olacaktır” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11 Mayıs 2024 e-gazete