GÜNDEM

GÖZLER BATMAN BELEDİYESİ’NDE

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, oto galeri esnafının ruhsat sorununu çözdü. Ruhsat Müdürlüğü’nde oluşturulan ekipler, kısa sürede 36 esnafı ruhsatlandırdı. Gözler, ruhsat alamadıkları için geçtiğimiz hafta eylem yapan Batman Oto Galeri Esnafına çevrildi.

GÖZLER BATMAN BELEDİYESİ’NDE
15-09-2020 15:16
Google News

 

OTO GALERİ ESNAFI DİKEN ÜSTÜNDE
Batman’da yeni yapılan oto galericiler sitesine taşınmadıkları gerekçesiyle belediyeden ruhsat alamayan oto galeri esnafı, geçtiğimiz hafta oto galeri sitesi önünde toplanarak eylem yaptı. Oto galeri sitesinde dükkân fiyat ve kiralarının yüksek olmasından şikâyetçi olan esnaf “Siteye taşınmamız isteniyor ama dükkân fiyatları da kiraları da çok yüksek. Şu anda bulunduğumuz yerlere de belediye tarafından ruhsat verilmiyor” diyerek belediyeye seslenmişti.

BAĞLAR BELEDİYESİ, RUHSAT VERMİŞ
Diyarbakır Bağlar Belediyesi, oto galeri esnafının ruhsat sorununu çözmek için harekete geçti. Oluşturulan ekipler, kısa sürede 36 esnafı ruhsatlandırdı. Batman’da bu işi yapan oto galericiler, Bağlar Belediyesi’ni örnek göstererek, Batman’da da ruhsat problemlerinin çözülmesini istedi. 

OTO GALERİCİLER SİTEMLİ

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete