GÜNDEM

Gözler, Güneştekin Müze Evi’nde

Uluslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin’in adını taşıyacak olan ve inşaatı devam eden Güneştekin Art Refinery Urla Projesi, müze ev olarak tasarlanıyor.

Gözler, Güneştekin Müze Evi’nde
14-06-2022 14:06
14-06-2022 14:08
BATMAN
Google News

Urla Kuşçular’da Urla Şarapçılığın karşısında, Avrupa’nın en zengin bitki çeşitlerine sahip botanik bahçelerinden biri olan Uzbaş Arboretum’a komşu, doğayla uyumlu tasarlanan müze evde Güneştekin’in farklı disiplinlerde ürettiği eserleri sergilenecek.

2023’TE KAPILARINI AÇACAK

Batmanlı Sanatçı Güneştekin “Uzbaş Arboretum, 2000 farklı bitki çeşidi, beş milyonun üzerinde ağaç ve farklı ülkeden gelen bitkilerle gerçek bir cennete komşu oluyoruz. Müze ziyaretçilerimiz ziyaretlerinde bağ yolu üzerindeki şarap bağları artık Türkiye’nin en önemli gastronomi duraklarının olduğu, ünlü şeflerin yemekleri ve bu botanik cenneti deneyimleme şansıyla birkaç gününü dolu dolu yaşama ve son derece kaliteli butik otellerde konaklama imkanı bulabilecekler. Güneştekin Art Refinery Urla’nın, Urla’yı Türkiye’nin en önemli destinasyonları arasına koyan ve bu önemli markaların arasında olmasıyla birlikte kültürel katkı sunup sanatla buluşacak olması bizim için büyük heyecan” dedi. Güneştekin Art Refinery, 2023’ün başlarında kapılarını açacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete