SPOR

Gözler kupa maçında

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor ile eşleşen Petrolspor, Çarşamba günü rakibini konuk edecek.

Gözler kupa maçında
27-11-2017 20:29
Google News

PETROLSPOR, KUPA MAÇIYLA ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTEYECEK 
TFF 3. lig 1. grupta son iki haftada Bergama Belediyespor ve Kozan Belediyespor karşısında aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, Çarşamba günü Süper Ligin güçlü ekibi ve aynı zamanda 2016–2017 sezonu Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor ile kendi evinde karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Siirt İl Özel İdare, Göztepe ve Denizlispor’u yenerek 5. tura kadar yükselen Petrolspor, saha ve seyirci avantajını kullanarak güçlü rakibi karşında avantaj elde etmeye çalışacak. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçın ilki Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak. Kupa maçında elde ettiği başarılı sonuçlarla spor kamuoyunun da dikkatleri üzerine çeken Petrolspor, 12 Aralık’ta ise kupa maçının 2’cisini Konya’da oynayacak.
MAÇ A SPOR’DA CANLI YAYINLANACAK
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Petrolspor ve Atiker Konyaspor arasında oynanacak maç, A Spor Kanalı’ndan sporseverlere canlı yayın ile naklen verilecek. Öte yandan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizde kupa maçı hazırlıkları başladı. (Atilla İhsan Atay)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete