GÜNDEM

GÖZLÜKTE ÖNCÜ İSİM STAR OPTİK

Meydan Mahallesi 14. Cadde No:16’da faaliyet gösteren Star Optik, gözlük almak isteyenlerin vazgeçilmez adresi haline geldi.

GÖZLÜKTE ÖNCÜ İSİM STAR OPTİK
04-02-2016 21:01
Google News

Tanınmış markalara ait gözlüklerle müşterilerinin yüzünü güldüren Star Optik, yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle dev indirim ve kampanyalar yapmaya hazırlanıyor.

GÖZLÜK SEÇİMİNDE DİKKATLİ OLUNMALI

Gözlük seçiminde dikkatli olunması gerektiğini söyleyen İşletmeci Samet Soysal “Star Optik’te güneş gözlüğü ve diğer tüm gözlükler bulunur. Bütün markalara ait modern ve estetik içeren ürünlerimiz mevcuttur. Ayrıca gözlük tamirlerini de büyük bir titizlikle yapmaktayız. Gözlük seçiminde özellikle çerçeve konusunda halkımızın çok dikkatli olması lazım. Sahte gözlükler ileride katarak rahatsızlığına ve göz bozukluğuna yol açar. Özellikle markasız yani sahte gözlüklerden uzak durulmalıdır. Mutlaka garanti belgesinin olması lazım. İyi bir gözlük 5 yıla kadar da kullanılabilir. Batman’da gözlük denince akla Star Optik geliyor. Bu durum bize gurur veriyor. Müşterilerimizden aldığımız destekle bu yolda Batmanlılara hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

“170 BİN ÖĞRENCİYİ GÖZ TARAMASINDAN GEÇİRDİK”

Star Optik’te yılın 365 güne özel kampanyalar uyguladıklarını da söyleyen Soysal “Özel indirim ve kampanyalar uyguluyoruz. Bununla da sınırlı kalmıyoruz. Star Optik olarak Batman’da 442 okulda 170 bin öğrenciyi göz taramasından geçirdik. Ayrıca üniversitelerde optisyenlik bölümü eğitimlerine de başladık” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete