GÜNDEM

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi’nde yola döşenen el yapımı patlayıcı, orman işçilerini taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak etti, olayda 7 sivil vatandaş hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 7 kişiden İhsan Çelikbilek ve Mehmet Bozyel, Batman'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
13-09-2019 19:41
Google News

BAKAN YARDIMCISI ŞEHİT TÖRENİ İÇİN GELDİ
Batman Valiliği Bahçesinde düzenlenen törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Batman Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Garnizon Komutanı Hava Albay İhsan Kaplan, kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
 

BİRLİKTE YAŞAMANIN AĞIR BEDELLERİNİ ÖDÜYORUZ
Şehitlerin naaşı, ambulansla konvoy eşliğinde Valilik Bahçesine getirildi. Törende konuşan Bakan Yardımcısı Ersoy “Hep birlikte yaşamanın çok ağır bedellerini, bu coğrafyayı vatan tuttuğumuzdan bu yana hep ödüyoruz. Onlar ne yaparsa yapsın, gerekirse bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Ancak bu kadar kalleş, adi, alçak olunmasına tahammül edemiyoruz. İsyanımız buna” dedi.
 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Müftü Turgut Erhan'ın okuduğu duaların ardından şehitlerden evli ve 6 çocuk babası Çelikbilek'in cenazesi Beşiri İlçesinin Örmegözü Köyü Mezarlığında, Mehmet Bozyel'in İkiztepe Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Şehit yakınları, katafalkaya sarılan cenazelerin üzerinde gözyaşı döktü, törende duygusal anlar yaşandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete