SİYASET

“Güçlenerek devam ettik”

MHP Batman Merkez İlçe Başkanlığı, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısını Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoağaoğlu, MHP MYK Üyeleri Beşir Tatar, Alper Erdem, Eyüp Gönültaş, İl Başkanı Kerem Demir, Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

“Güçlenerek devam ettik”
29-08-2022 15:52
29-08-2022 15:54
BATMAN
Google News

3 gün süren program Kozluk, Sason ve Beşiri İlçelerinde başladı. Hasankeyf ve Gercüş İlçelerinde yapılan toplantıların ardından Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde halk buluşmasıyla final yapıldı.

“LİDERİMİZİN SELAMINI GETİRDİM”

MHP İzmir Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoağaoğlu da Batman’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Sizlere Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin içten selamlarını getirdim. Bizi eleştirenlere, MHP’ye kin ve nefret kusanlara kucak açanlara, kutuplaşmadan ve ayrışmadan medet umanlara huzurunuzda, Batman’dan soruyorum, al bayrağımızı düşürmeyeceğiz dediğimiz için mi suçluyuz? İstiklal Marşımızı susturmayacağız dediğimiz için mi suçluyuz? Ezanın kesilmesine müsaade etmeyeceğiz dediğimiz için mi suçluyuz? Kardeşliğimiz bozulmasın, milletimiz güçlü olsun, Allah bizleri ecdada karşı mahcup etmesin dediğimiz için mi suçluyuz? Yoksa gelecek nesillere; hem ekonomik, hem siyasi, hem de yerli ve milli savunma sanayi ile tam bağımsız bir Türkiye bırakmak istediğimiz için mi suçluyuz?” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete