GÜNDEM

“GÜÇLÜ GÖRÜNMENİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Batman Valisi Hulusi Şahin, merkeze bağlı köy muhtarları ile toplantıda bir araya geldi, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü için kurum müdürlerine talimat verdi.

“GÜÇLÜ GÖRÜNMENİZİ ÖNEMSİYORUZ”
07-02-2020 17:06
Google News

 

TOPLANTI, GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Valilikte yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Genel Meclisi Başkanı A. Vahap Akbaş, Özel İdare Genel Sekreteri, Sağlık Müdürü, İŞKUR Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor Müdürü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü, Tarım ve Orman Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Dicle EDAŞ Müdürü, AKSA Doğalgaz Müdürü ve Merkeze Köy Muhtarları katıldı. 

GÖREV BÖLGENİZDE SİZDEN BAŞKASINI MUHATAP ALMAYIZ

Vali Şahin “Biz, sizin her zaman köyünüzde pozisyonunuzun güçlü olmasını önemseriz. Bu yüzden sizsiz hareket etmeyiz. Sizin dışınızda da hizmet ifasında köyden kimseyi muhatap almayız. Bizim için önemli olan sizsiniz. Ama sizler de devlete sadakatte şüpheye yer bırakmayın. Sadece bizim nezdimizde değil, kahvede, sokakta, çarşıda ve pazarda, sizin yanınızda devletle ilgili yanlış davranışlara müsaade etmeyiniz. Siyasi olarak herkes aynı düşünmeyebilir ama asgari müştereklerimiz olan devletin varlığı ve bekası hepimiz için olmazsa olmazdır” dedi. Vali Şahin, muhtarların sorunlarını dinlerken, çözümlerin sağlanması için kurum müdürlerine talimat verdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete