GÜNDEM

GÜLİSTAN CADDESİ’NDE İFTAR SOFRASI KURULDU

Gülistan Caddesi’nde Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara ile cadde esnafı tarafından iftar programı gerçekleştirildi.

GÜLİSTAN CADDESİ’NDE İFTAR SOFRASI KURULDU
29-06-2016 21:18
Google News

Gülistan Caddesi’nde açık havada düzenlenen iftar programına İlahiyatçı-Yazar İhsan Eliaçık, HDP Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Mehmet Ali Aslan, İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz, İl Yöneticileri, DBP PM Üyesi Mehmet Candemir, cadde esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Odalar Birliği Başkanı Kara, amaçlarının esnaflar arasındaki dayanışmayı artırmak ve motive etmek olduğunu söyledi.

PROGRAMIN DEVAMI, ARAM TİGRAN PARKI’NDA YAPILDI

İftar yemeğinin ardından Aram Tigran Parkı’nda söyleşi programı gerçekleştirildi. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşiye, Yazar İhsan Eliaçık, Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Mehmet Ali Aslan ile Mizgin Kültür Merkezi Yöneticisi Ramazan İlten konuşmacı olarak katıldı. Programda konuşan Yazar Eliaçık, Özgür Gündem Gazetesi’nde nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği yaptığı için yargılandıklarını hatırlatarak, basına yönelik baskının ortadan kalkması gerektiğini söyledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete