GÜNDEM

GÜLMEZ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

GÜLMEZ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ

GÜLMEZ, BASINLA BİR ARAYA GELDİ
12-09-2014 21:50
Google News

Petrolspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Mehmet Şahan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

TPAO tesislerinde basın mensuplarını ağırlayan Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, sezon öncesi gerçekleştirilen transferler ve kulübün çalışmalarıyla ilgili basına bilgi verdi. Konuşmasının başında taraftarlara seslenerek, küfürsüz ve olaysız bir sezon geçirmek için herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Gülmez “Geçen sezon futbol federasyonu tarafından statta edilen küfürlerden ve sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı 120 bin lira para cezası ödedik. Bu sezon Batmanlılara ve Petrolspor’a yakışacak bir şekilde bir sezon geçirmemiz gerekir. Onun için kendini sorumlu hisseden herkesten ve her kesimden bu konuda destek istiyorum” dedi.

60 ADET KART SATILDI

Batmanlıların maddi ve manevi desteğini almak için Business taraftar kartını satışa çıkardıklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, şu ana kadar 60 adet kartın satıldığını söyledi. Başkan Gülmez, konuyla ilgili olarak “Sayın Valimiz ve Belediye Eş Başkanlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu konuda bize yardımcı olacaklarını ve geri kalan 50 adet kartın satışını yapacaklarını söylediler” dedi.

26 KİŞİLİK KADRODA 13 BATMANLI FUTBOLCU VAR

Bu sezon ligde mücadele edecek 26 kişilik kadroda 13 Batmanlı futbolcunun bulunduğunu belirten Başkan Aydın Gülmez “Bu takım Batmanlıların takımı. Yerli ve yabancı ayrımı yapmadan bu takımın formasını terletecek futbolcuları bünyemize kattık. Tüm Batmanlılardan ve bu şehirde yaşayanlardan manevi destek bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete