SPOR

GÜLMEZ: "BU TAKIMA GÜVENİYORUM"

GÜLMEZ: "BU TAKIMA GÜVENİYORUM"

GÜLMEZ: "BU TAKIMA GÜVENİYORUM"
11-07-2014 20:32
Google News

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, yapılan transferleri değerlendirirken, kurulan takıma güvendiğini açıkladı.

Pazartesi başlayacak kamp öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan başkan Aydın Gülmez, “Yeni sezon öncesinde kadromuzu önemli ölçüde koruduk. Kaleci, solbek, orta saha ve forvet mevkilerinde daha alternatifli bir ekip oluşturacağız. Yeni 22 kişilik takımda sadece 8 değişiklikle yola çıkıyoruz. Transfer ettiğimiz futbolcular listemizin ilk sırasında olan ve uzun süredir izlediğimiz oyunculardı. Kimi istiyorsak transfer ettiğimizi özellikle vurgulamak istiyorum.” yorumu yaptı.

‘BU TAKIMA KEFİLİM’

Dört yeni transferi de Isparta Davraz kampı bitimine kadar yetiştirmeyi planladıklarını da sözlerine ekleyen Gülmez, “Kaleci ve forvet mevkilerinde lig şartlarını yaşamış, saha içi ve saha dışında örnek teşkil edecek isimlerle görüşüyoruz. Bu sezon inandığımız oyunculardan oluşan bir kadroyla yola çıkıyor ve hedefimizi yakalamak istiyoruz. Güvendiğimiz, inandığımız ve kefil olduğumuz bir ekip kurduk. Bu takıma sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

‘ZORLU GRUPTA MÜCADRELE EDECEĞİZ’

Bu sezon mücadele edecekleri 1. gruptaki rakipleri tanımaya çalıştıklarını ve bu grubun zorluk derecesini çok iyi bildiklerini de ifade eden Başkan Gülmez, “Aslında, 3. Lig diğer liglere göre daha masraflı bir lig. İstediğiniz oyuncuyu almaya kalksak ta 3. lig ve Batman olduğu için de gelmiyor. Bu iki önemli açmaza rağmen, hedefimize ulaşacağız.

Biz kulüp olarak bir bütün halinde mücadele edip kentle bütünleşip, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Biz de yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcu kadromuz, taraftarımız ve Batman ile bir bütünüz.” Şeklinde konuştu.

KAMP PAZARTESİ BAŞLIYOR

Yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz’da yapılacak kampla başlayacak olan Petrolspor kafilesinde 22 futbolcu bulunuyor. 27 Temmuz’a kadar devam edecek kamp çalışmalarında takıma kondisyon yüklenecek. Teknik direktör Mehmet Şahan bu kamp döneminde eksiklikleri tespit edip, rapor edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete