SPOR

GÜLMEZ’DEN NASIROĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, Fernas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

GÜLMEZ’DEN NASIROĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
09-06-2015 19:29
Google News

Başkan Aydın Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri, Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’nu Ankara’daki bürosunda ziyaret ederek kendilerine yapılan katkı ve destekten dolayı teşekkür etti.  Yapılan ziyarette Petrolspor’un son durumu hakkında bilgi veren Başkan Aydın Gülmez, takımın çalışmaları ve gelecek yıl izleyecekleri politikalar hakkında Nasıroğlu’na bilgi verdi. Başkan Aydın Gülmez, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Muzaffer Nasıroğlu, takımı devir aldıktan sonra kulübümüze maddi ve manevi katkıları çok oldu. Kendisinin gösterdiği özveriden dolayı tüm Batmanlıların huzurunda teşekkür ederiz” dedi.

Nasıroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Petrolspor’un ve Batman’ın başarısı için her zaman desteğe hazır olduğunu ve başarı için herkesin üzerine düşmeni yapması gerektiğini dile getirdi. Yapılan görüşme, fikir alışverişinin ardından sona erdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete