SPOR

GÜLMEZ’DEN TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI

Gülmez, taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde, kötü tezahürat ve türbin olaylarının, futbolcu, teknik heyet ve yönetimin moralini bozduğunu belirtti.

GÜLMEZ’DEN TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI
13-09-2018 17:53
Google News

 Kritik sürecin, tüm halkın desteği ve yardımıyla aşılabileceğini ifade eden Gülmez, "Gençliğimizden bugüne kadar nasıl dimdik Petrolspor’umuzun arkasında durduysak, bundan sonra da aynı kararlılık ve heyecanla desteğimizi sürdüreceğiz. Petrolspor’un bu şehrin tanıtım ve ekonomisine büyük katkılar yaptığını en iyi bilen insanlar olarak, hiçbir zaman takımımızı yalnız bırakmayacağız. Bütün Batmanlıların da aynı duygu ve hisleri taşıdığından şüphem yoktur. Çok kıt imkânlarla ligde mücadele eden takımı, ligin 2. haftasında aldığı sonuçlarla değerlendirmemek gerekir. Daha önce de zorlu dönemler geçiren ama bu süreci birlik ve beraberlik içinde aşmayı başaran Petrolspor’umuza maddi ve manevi olarak desteklerimizi asla esirgemeyeceğiz. Petrolspor’da yönetimler başkanlar değiştiği gibi, taraftarlar derneğinde de süreç içerisinde değişiklikler olmuştur. Burada önemli olan Petrolspor ve Batman’dır" dedi.

“Lig, uzun bir maratondur” diyen Gülmez, taraftarların, 2 haftalık maç sonuçları ile takımı değerlendirmemelerini gerektiğini ve hafta sonu oynanacak Gebzespor Maçında takımın, ciddi bir seferberlik ruhu ile sahiplenilmesini istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete