SPOR

GÜLMEZ; ‘İYİ BİR KADRO KURDUK’

GÜLMEZ; ‘İYİ BİR KADRO KURDUK’

GÜLMEZ; ‘İYİ BİR KADRO KURDUK’
27-08-2014 14:09
Google News

Petrolspor 2. Başkanı Hayrettin Gülmez, bu sezon başarılı olmaları için iyi bir kadro kurduklarını söyledi.

Hazırlık döneminde oynanan hazırlık maçlarında iyi bir kadroya sahip olduklarını gözlemlediklerini belirten 2. başkan Hayrettin Gülmez, “transfer döneminde hareketli günler geçirdik. Bütçemize uygunluğun yanında Petrolspor formasını terletecek yetenekli oyuncuları bir araya getirdik. Bu futbolculara ve teknik heyetimize güveniyoruz. Başarılı olmak için taraftar desteğine de ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu. 

"ORTAK PAYDA; BATMAN SEVGİSİ"

Petrolspor’un artık Batmanlıların takımı olduğunu belirten 2. başkan Hayrettin Gülmez, görevi devraldıklarından bu yana sabah 07.00- gece 00.00 arasında mesai yaptıklarını söyledi.

Petrolspor’un başarılı olabilmesi için Başkan, yönetim ve teknik heyetin büyük fedakârlık gösterdiğini belirten 2. başkan Gülmez, “Bu süreçte yalnızca sportif başarı peşinde koşmadan kulüp binasında ve sahasında eksiklikleri gidermek için yoğun mesai harcadık. Burada ortak paydamız Batman sevgisidir.” dedi.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

Petrolspor’da taraftarın çok önemli bir unsur olduğuna dikkat çeken Hayrettin Gülmez, şunları söyledi: “Taraftarımız hep yanımızda. Petrolspor bir bina ise onlar hep bahçemizdeler Parçaları birleştirmek bize düşüyor. Herkesin başarıya giden yolda bir rolü var. Bunun farkındayız. Birlikten kuvvet doğacak. Petrolspor sevgisi ortak paydamız olacak. Hedefimiz bu sezon şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete