SPOR

GÜLMEZ, KÜFRE SAVAŞ AÇTI

Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, sosyal paylaşım ortamlarında kulüp yöneticilerine ve sporculara karşı hakaret ve küfür kullananlar hakkında yasal işlem başlattıklarını söyledi.

GÜLMEZ, KÜFRE SAVAŞ AÇTI
14-04-2015 20:58
Google News

Sosyal paylaşım ortamı facebook ve twitir’de İstanbul Yarasaları Taraftar Grubu adıyla kullanılan grup sayfası, Petrolspor’u hedef aldı.

Kulüp yöneticileri ve sporcular hakkında paylaşılan hakaret ve küfür içerikli yorumlara Kulüp Başkanı Aydın Gülmez’den tepki geldi. Kulüp yönetici ve sporcuları hakkında hakaretvari söylemlerde bulunanlar hakkında yasal işlem başlattıklarını söyleyen Gülmez “Spor, sadece maç yapıp derece elde etmek değil, tüm kötü alışkanlıklardan uzak, hareketli bir yaşamı esas almayı sağlamak için yapılır. Ancak kendini bilmez bazı gruplar, sporu asıl amacından caydırıp, hiç yakışık almayan taraflara doğru çekmeye çalışmaktadır. Bu çirkin gaye karşısında oluşturdukları gruplarda hem yönetimime hem de kulübümüze çirkin söylemler yaymaya çalışmaktadırlar. Bu şahısların adresleri, internet vericilerinden tespit edilecek, yasal işlem başlattık.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete