SPOR

GÜLMEZ, “KULÜP SATILMADI DEVİR EDİLİYOR”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, kulübün satıldığına dönük iddiaları yalanlayarak “Bu kulüp satılık değildir, devredilme aşamasındadır” dedi.

GÜLMEZ,  “KULÜP SATILMADI DEVİR EDİLİYOR”
03-07-2017 19:58
Google News

DEVİR-TESLİM, KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Spor Toto 3. Lig’de ilimizi temsil eden Petrolspor’da “devir-teslim”e yönelik gelişmeler konuşulmaya başlandı. Takımın başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını söyleyen Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, ortaya atılan “kulüp satıldı” iddialarını sert bir dille yalanladı.

“KULÜBÜ ALMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Kulübün hiçbir zaman satılık olmadığını söyleyen Gülmez “Her kulübün olduğu gibi bu kulübün de bazı borçları vardır. Ekonomik zorluklar yaşadığımızı zaten her fırsatta dile getiriyorduk. Sezon bitiminde yaptığım basın toplantısında, bu tamımı bizden iyi yönetecek birileri varsa devretmeye hazır olduğumuzu deklere etmiştik. Bunu 1 yıldır söylüyordum. Yoğun işlerim ve sağlık sorunlarım nedeniyle kulübe yeterli miktarda zaman ayıramadığım için kulübü devretmeye dönük defalarca basın açıklaması yapıp bizden iyi yönetecek birilerine devredebileceğimi söyledim. Neticede eski yöneticilerde bir grup arkadaş, takımı yönetmek için aktif ve pasif durumu ile talepli oldu. Yaptığımız görüşmeler sürüyor. Bu kulüp, satılık değildir. Kimsenin de almaya gücü yetmez. Bu kulübü TP’den aldığımız gibi arkadaşlarımıza devrediyoruz. Takımın borcu olduğu gibi alacakları da vardır. Aktif ve pasif şekliyle devrediyoruz. Bu takımın satıldığına dönük iddialar, asılsız ve mesnetsizdir. Kulüp satıldı iddialarını ortaya atanlar ve ispatlamayanlar Müfteridir. 3 sezondur bu kulübe harcadığımız paraların hesabını hiç yapmadık yapmayacağız da sadece kulüpte nöbet değişimi yaşanacak.” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete