SPOR

GÜLMEZ, “SIKINTILAR ATLATACAĞIZ”

3. lig temsilcimiz Petrolspor sıkıntılı günler geçirirken, başkan Aydın Gülmez, sıkıntılı günlerin aşılacağını söyledi.

GÜLMEZ, “SIKINTILAR ATLATACAĞIZ”
02-12-2015 18:56
Google News

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla küme düşme hattının üstünde bulunan Petrolspor, bu hafta Tavşanlı Linyitspor maçına moraller bozuk olarak hazırlanıyor.
Sıkıntılı günleri aşacaklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada, “Sezon başında mütevazı bir takım kurduğumuzu kamuoyuna deklere ettik. İmkânlar ölçüsünde transferler yapıp, kadromuzu oluşturduk. Sezona da iyi başladık. Ama ilerleyen haftalarda şansızlıklarımı yenemedik ve puan kayıpları yaşadık. Teknik direktör değişikliği yaparak kan değişikliği yaptık. Çözüm üretmeye çalıştık. Devre arasında elbette gerekenler yapılacak. Gidişatta bir eksiklik gözüküyorsa doğal olarak biz de o eksikliği tamamlayacağız"
Ama kaybettiğimiz puanları ligin ikinci devresinde telafi edeceğiz.” Dedi. 
BİR GALİBİYET YETECEK
Başkan Aydın Gülmez, takımının durumunun iyi olmadığını vurgularken şöyle konuştu: "Yaşanan sakatlıklar ve kart cezalarından dolayı hep eksik kadro ile sahaya çıktık. Mevcut takımdaki futbolcular kaliteli isimler ama bu sahaya yansımıyor. Bu oyunculara sahip çıkmak lazım bizim hepimizin görevi bu olması lazım. Hafta sonunda sahamızda Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağız. Bir galibiyet yetecek belki ama onu bir türlü yakalayamıyoruz. Ligin ilk devresini 2 maçını kazanıp, devre arasına rahat girmek istiyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete