SPOR

“GÜN, BİRLİK OLMA GÜNÜ”

Petrolspor AŞ. Kulübü Başkanı Ekrem Konaç, “Petrolspor, sezonun en zor günlerini yaşıyor. Gün, birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

“GÜN, BİRLİK OLMA GÜNÜ”
27-09-2018 20:51
Google News

Spor Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor Kulübü Başkanı Ekrem Konaç, kamuoyuna birlik mesajları verdi. Konaç “Gün, birlik olma günüdür. Taraftarlık, Petrolspor’umuzu sadece iyi günde desteklemekle olmaz. Kötü günlerinde de takıma sahip çıkmak gerekir” dedi.

“ŞANSSIZ MAÇLAR ÇIKARDIK”

Bu sezon çok istemelerine rağmen lige iyi başlayamadıklarını belirten Konaç, “Türkiye Kupası 3. kademe maçında deplasmanda Elazığspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenme başarısı gösteren futbolcuları kutluyorum. Ligde bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Şansız maçlar oynadık. Olmayınca olmuyor. Futbol bu. Bazen oyuncu hatası bazen hakemin gazabı oluyor. Bunlar futbolda olağan şeylerdir. Şansız maçlar çıkardık. Bu şansızlığımızı Tokat Erbaaspor maçında kıracağız” dedi.

“ERBAASPOR MAÇI ÖNEMLİ”

Ligin 5. haftasında kendi sahalarında Tokat Erbaaspor ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Konaç, “Çok önemli bir maça çıkacağız. Futbolcularımızın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Tek yumruk olma günüdür. Ne olursa olsun bu maçta kenetlenip, takımımıza ve kulübümüze sahip çıkmalıyız. Tokat Erbaaspor maçında alınacak 3 puanla her şeyin düzeleceğine inanıyorum” dedi.

TARAFTARA SESLENDİ

Son iki maçta taraftarın kötü tezahüratının kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Konaç, “Taraftarlık, kötü günde takımı desteklemektir. Bu bilinçle Tokat Erbaaspor maçına geleceklerin başımızın üstünde yeri var. Ama olumsuz tezahürata müsaade etmeyeceğiz. Kimse Petrolspor ve Kulübün üstünde değildir” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete