GÜNDEM

GÜNAY, BATMANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki hafta Batman Kent Konseyi’nce düzenlenen Hasankeyf ve Dicle Vadisi Sempozyumu kapsamında kente gelen Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, izlenimlerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

GÜNAY, BATMANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ
10-05-2016 22:16
Google News

Batman’da yaptığı sunumda Hasankeyf’i sular altında bırakacak olan Ilısu Barajına yönelik önemli açıklamalarda bulunan Bakan Günay, Batman dönüşünde sosyal paylaşım ortamı twitterde etkinlikle ilgili görüşlerini açıkladı. Eski Bakan Günay, fotoğraf eşliğinde paylaştığı yorumda “Bu gergin gündemde barışın değerini bilerek tarihe, kültüre, doğaya sahip çıkan tüm Batmanlı arkadaşlara teşekkürler” ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİSİNİN ELEŞTİRİSİNE YANIT VERDİ

Eski Bakan Günay’ın açıklamalarına, bir takipçisi “Sayın Bakanım, fotoğraflarda neden hiç kadın yok? Bu da Batman'ın fotoya yansıyan bir başka gerçeği mi?” sorusuyla eleştiri yaptı. Batman’da gerçekleşen etkinliğe kadınların erkeklerden daha fazla ilgi gösterdiğini söyleyen Bakan Günay ise takipçisine cevaben yaptığı açıklamada “Fotoğraflar talihsiz bir rastlantı olmuş. Ankara ya da İstanbul’da benzer bir etkinlikte gördüğümüzden fazla kadın vardı” ifadelerine yer verdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete