GÜNDEM

GÜNAYDIN, BATMAN STANDINDA

GÜNAYDIN, BATMAN STANDINDA

GÜNAYDIN, BATMAN STANDINDA
05-12-2014 20:30
Google News

Batmanlı hemşerimiz Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, İzmir Travel Fuarında açılan Batman standını ziyaret etti.

İzmir fuarında açılan Batman standı ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğrarken, fuarda açılan Kastamonu standına ise hemşerimiz Şehmus Günaydın ev sahipliği yapıyor. Kastamonu standına Doktor Ahmet Maranki’yi getirerek standa gösterilen ilgiyi arttıran Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, memleketi Batman’ın standını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Batman standında Vali Yardımcıları ve gazetecilerle görüşen Günaydın, Kastamonu ile Batman arasında gönül köprüsü kurma gayelerinin olduğunu, önümüzdeki günlerde Kastamonu’daki işadamlarını ve basın mensuplarını Batman’a getireceğini söyledi.

ERBANE İLE COŞTURDU

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün İzmir fuarına getirdiği Batmanlı 13 yaşındaki mahalli ses sanatçısı Muhammed Can Yıldız, Muğla, Kütahya, Mardin ve İzmir Valilerine Şahe Bedo’nun “Çavreşamın” (Kara gözlüm) şarkısını erbane ile çalarak söyledi.

Muhammed Can Yıldız’ın şarkısına alkış tutan dört Vali; “Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün standını beğendik. Muhammed Can Yıldız’ın sesi ve erbaneye olan hakimiyetini takdir ediyoruz” dediler. Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Yıldız’ın erbane ile çaldığı ve Türkçe, Kürtçe ve Arapça söylediği şarkılara eşlik etti.

VALİLERİN BATMAN SEVGİSİ!

İzmir fuarına katılan Batman standı, fuara katılan bazı Valiler, Kaymakamlar ve Genel Müdürlerin akınına uğradı. Muğla, Kütahya, Mardin, İzmir, Kastamonu, Amasya, Manisa, Mardin ve Mersin Valileri, Batman standını ziyaret etti. Batman’ın yerli ürünleri tadan bazı Valiler, Batman standında sıcak karşılanmalarında dolayı mutlu ayrıldılar. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete