GÜNDEM

Gündemdeki adam gözaltında

Batman'da sokak röportajında tehdit içerikli ifadeler kullanan kişi gözaltına alındı

Gündemdeki adam gözaltında
30-03-2023 17:05
30-03-2023 17:06
Google News

Batman'da sokak röportajında bazı muhalefet partilerine yönelik tehdit içerikli ifadeler kullanan kişi gözaltına alındı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte seçimlere ilişkin yapılan sokak röportajında, bazı muhalefet partilerine yönelik tehdit içerikli ifadeler kullanan şüpheli İ.C.K. hakkında soruşturma başlattı. Şüpheli İ.C.K, soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

HÜDAPAR AÇIKLAMA YAPTI

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı da yaptığı yazılı açıklamada, İ.C.K'nin partileriyle bir ilişkisinin olmadığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "29 Mart tarihinde Batman'da çekildiği iddia edilen bir sokak röportajında sarf edilen sözleri hiçbir şekilde kabul edilemez buluyoruz. Videonun sosyal medyada yayılmasından sonra şahsı partimizle ilişkilendirmek, kirli ve ucuz bir algı operasyonudur." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Batmani
Batmani 12 ay önce
Bu Dörtyoldaki Koçer kahvesinin sahibinin abisi meşhur KOÇER İSMETtir. Ailece Bağlar mah. deki Koçer ve HDP lidir. Etrafındakiler kafaya alıp MOR MİKROFON değilen provakatör biri tarafından toplumu ajite etmek amaçlı medyaya servis edildi.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete