GÜNDEM

“GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK”

Medya ve Mülteciler Basın Buluşmaları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden gazeteciler, AK Parti Batman Milletvekili ile görüştü.

“GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK”
22-11-2019 18:21
Google News

 

Yurdun 81 ilinden olduğu gibi Batman’dan da gazeteciler, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) ve ASAM tarafından düzenlenen basın buluşmalarına katılmak üzere Ankara’ya davet edildi. Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gazetemiz Sahibi Ercan Atay  Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, Yazarımız Şehmus Temiz, Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal ve Pusula Gazetesi Sahibi Uğur Kapucu’yu, kaldıkları otelde ziyaret etti. Ankara’da Meclis çatısı altında yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirten Özdemir, Batman’da müdür değişiklikleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir “Herkesin görev süresi biter, yerini başkalarına bırakır. Koltuklar, makamlar, kimsenin babasının malı değildir. Batman’da müdür değişiklikleri, iş yapamayan ve kötü müdürlerin gittiği, yerine yeni müdürlerin geldiği anlamına gelmemeli. Değişiklik, yılların verdiği rehavetin ortadan kaldırılması açısından değişiklikleri gerekiyor. Elbette çalışmayan, işini iyi yapmayan kişilerin görevde kalmasını da tasvip etmeyiz” dedi.
UYUMLU BİR TEŞKİLAT VAR
Batman AK Parti İl Yönetiminde değişiklik beklendiği iddialarına yönelik açıklama yapan Milletvekili Özdemir “Değişecek İl Başkanları zaten istifalarını verdi. Batman’da İl Başkanımızla devam ediyoruz. İl Başkanlığı, Melicler, Teşkilatlarla uyumlu bir yönetim kurulmuş durumda. İlçelerde kongrelere gideceğiz. Uyumlu çalışma ve koordinasyonu, yatırım, hizmet ve sorunların çözümü yönünde fırsata dönüştürmenin çabası içindeyiz. Genel Seçim iddialarına da sıcak bakmıyorum. Önümüzde seçimsiz 4 yıl olduğu yönünde kanaatim var” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete