GÜNDEM

GÜNEŞ VE TAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

GÜNEŞ VE TAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

GÜNEŞ VE TAŞ’TAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET
23-02-2015 16:43
Google News

Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Semra Güneş ve Nasır Taş, Petrolkent Mahallesinde bulunan ve 16 Mayıs Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Okulun bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Eşbaşkan Yardımcıları Güneş ve Taş, öğrencilere beraberlerinde getirdikleri ve içinde futbol, hentbol, tenis ve değişik spor malzemelerinin de bulunduğu hediye paketlerini dağıttı.

ONLARDAKİ SEVİNCİ GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Eşbaşkan Yardımcıları Semra Güneş ve Nasır Taş, Petrolkent Mahallesinin kentin en yoksul mahallelerinden biri olduğunu, 16 Mayıs Ortaokulu’nun da ağırlıklı olarak kentin en yoksul ailelerin çocuklarının gittiği bir okul olduğuna dikkat çekti. Hayatın her alanında olduğu gibi eğitim alanında da çocukların pek çok imkânsızlıklarla karşılaştığını dile getiren Eşbaşkan Yardımcıları Güneş ve Taş “Önümüzdeki çalışma sezonunda kentin tamamına yayılan projelerimizi hayata geçireceğiz.  Buradaki öğrenci arkadaşlarımızın hangi sıkıntılarla karşılaştığını biliyoruz. Onlardan gelen herhangi bir talebi karşılamak bizler açısından çok önemli. Bugün onlardaki bu sevinci görmek, mutluluk vericiydi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete