SİYASET

GÜNEŞTEKİN, BAKAN GİBİ KARŞILANDI…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Batman İl Başkanlığına atanan Murat Güneştekin, Batman’da Bakanlar gibi karşılandı.

GÜNEŞTEKİN, BAKAN GİBİ KARŞILANDI…
25-10-2017 16:14
Google News

Temayül yoklamasında güçlü 3 isim arasında yer alan, nihai karar için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşmeye gidip, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Batman İl Başkanlığına atanan Güneştekin, kararın ardından dün sabah uçağı ile Batman’a geldi. Havalimanında partililer tarafından karşılanan Güneştekin, İl Binasında basın mensuplarının karşısına geçti.

CUMHURBAŞKANI GELİYOR

15 Kasım sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile İl Kongresini gerçekleştireceklerini söyleyen Güneştekin “Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Batman İl Başkanı olarak görevlendirildim. Daha önce de 4 sene İl Başkanlığı sürecim olmuştu. Allah’a hamdolsun o dönemde ne ekmişsek bugün bunu biçtik. Bu makama, halkımıza hizmet etmek için geldik. Hizmetkâr olmaya geldik. Kapım da telefonum da 24 saat boyunca herkese açık olacak. İnşallah Batman’a yakışır, AK Parti’ye yakışır bir kongre sürecini yaşayacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı en üst seviyede taşıyacağm.” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete