SİYASET

GÜNEŞTEKİN, COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti'den Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Güneştekin, Batman Havalimanı'nda partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

GÜNEŞTEKİN, COŞKUYLA KARŞILANDI
02-12-2018 17:44
Google News

 

İstanbul’da Aday Tanıtım Töreni’ne katıldıktan sonra Batman’a gelen Güneştekin, karşılama töreni sonrası konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.
“BİZ HİZMETE SEVDALIYIZ”
İl Başkanlığı görevindeyken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Batman Belediye Başkanı olarak gösterilen Güneştekin, “Batman'ı sizlerle imar edeceğiz. Batman'ı sözde değil, özde birlikte büyüteceğiz. Batman'ın sorunlarına hakimiz. Yıllarca bir sürü kamu yatırımı oldu ama sizlerin de bildiği üzere yerel ayağında hep bir eksiklik oldu. Son 2 senede kayyum belediyesi tarafından gözle görünür şekilde güzel hizmetler yapıldı. Bunların devamı niye olmasın. Biz hizmete sevdalıyız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti yönetimi Batman'da yerel yönetimin güçlendirilmesi ve kente büyük hizmetlerin yapılması noktasında bize bu görevi verdi. Sizler de bize inanıp destek verirseniz Batman'ı hak ettiği yere getireceğiz. Bizim derdimiz halka hizmettir. Makam mevkiler geçicidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete