GÜNDEM

GÜNEŞTEKİN’DEN DUYARLI DAVRANIŞ…

GÜNEŞTEKİN’DEN DUYARLI DAVRANIŞ…

GÜNEŞTEKİN’DEN DUYARLI DAVRANIŞ…
15-08-2014 20:57
Google News

Batmanlı ressam Ahmet Güneştekin’den anlamlı davranış.

Şengal’den kaçarak Batman’a yerleşen Ezidilere en büyük yardım uluslararası sanatçı Ahmet Güneştekin’den geldi. Daha önce, çizdiği yağlıboya çalışmasını Ezidi halkına adadığını açıklayarak takdir toplayan dünyaca ünlü sanatçı Güneştekin, IŞİD’in saldırılarından kaçarak Batmana sığınan 450 Ezidi’ye gıda ve temel ihtiyaç malzemesi gönderdi.

1 KAMYON GIDA YARDIMI

Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve İnsan Hakları Derneği Genel Sekreteri Barış Eviz ile diyaloga geçen sanatçı Ahmet Güneştekin, Ezidilerin ihtiyaçları doğrultusunda Batmana 1 kamyon yardım gönderdi. Yardım kolilerinde şeker, un, tuz, makarna, süt, zeytin, yağ, salça ve bebek maması gibi temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğunu belirten gönüllü aktivsit Barış Eviz “Sanatçı Ahmet Güneştekin’in yaptığı bu anlamlı yardım karşısında duygulandık. Bu davranışın, diğer işadamlarımıza ve Batmanlılara örnek olmasını diliyoruz” dedi.

BEYAZ EŞYA İÇİN SÖZ VERDİ

Musa Anter Halkevinde barınan Ezidiler için Beşiri’nin 8 köyünde tadilat işleminin bitmek üzere olduğunu söyleyen Barış Eviz, Ezidiler’in bu köylere yerleştirileceğini ifade ederek “450 Ezidi için evlerin bakımı devam ediyor. Sanatçı Ahmet Güneştekin, gıda maddelerinin yanında ev gereçleri olan buzdolabı, TV, mutfak araç ve gereçlerini içeren bir kamyon daha yardımı Batmana göndereceğini söyledi. Kendisine duyarlılığı karşısında bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete