GÜNDEM

GÜNEŞTEKİN, MERETO’YA TIRMANDI

Hükümetin hizmetlerini ve çalışmalarını yerinde görmek için Mereto Dağı eteklerine giden AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, partililerle birlikte birtakım incelemelerde bulundu.

GÜNEŞTEKİN, MERETO’YA TIRMANDI
18-06-2014 20:57
Google News

AK Parti Hükümetleri ile beraber, uzun yıllarca unutulan köy ve mezralara insana yaraşır hizmetlerin verildiğini ifade eden İl Başkanı Murat Güneştekin “en ücra köşelere kadar insanlarımızı ziyaret edip sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bu kapsamda Mereto Dağı eteklerine kadar gelerek Hükümetimizin yaptığı hizmetleri gördük” dedi.

HALK KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ İYİ BİLİR

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halktan destek beklediklerini söyleyen Güneştekin “Halktan gelen, gücünü ve desteğini halktan alan bir partinin neferi gibi çalışmaktan gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında halkımızla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Halk kimi destekleyeceğini çok iyi biliyor. İşi sadece hizmet olan, halkın içinden gelen, desteğini halktan alan, yetkisini halkın teveccühleri ile pekiştiren biri ile siyasetten uzak, halk ile alakası olmayanların arasında yapılacak tercihte, insanlarımız en iyi tercihini yapacak ve hizmet ehlini iş başına getirecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?