SİYASET

GÜNEŞTEKİN: “SAHADA DAHA FAZLA GÖRÜNMELİYİZ”

AK Parti Batman İl Başkanlığı İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Murat Güneştekin, en büyük sermayelerinin dürüstlük olduğunu belirtti.

GÜNEŞTEKİN: “SAHADA DAHA FAZLA GÖRÜNMELİYİZ”
05-11-2017 21:02
Google News

Yeni Kültür Merkezinde gerçekleşen İl Danışma Meclis Toplantısına, İl Başkanı Murat Güneştekin ve Eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu, Eski İl Başkanı Diyaettin Uçar katıldı. 


“BİZLERİ AYAKTA TUTACAK ŞEY, İDEALLERİMİZDİR”
Konuşmasında partililere seslenen Başkan Güneştekin, “Teşkilatımızda görev alan kadın kolları, gençlik kolları, köy temsilcileri, mahalle başkanları ve teşkilatımız, yeniden bir fedakârlık seferberliği içerisine girmeli. Bizleri ayakta tutacak yegâne unsur, ideallerimizdir. En büyük sermayemiz dürüstlüğümüzdür. İnandığımız değerlere ve halkımızın beklentilerine orantılı olarak sergileyeceğimiz dürüst bir duruş, olumlu sonuç doğuracaktır. Daha fazla sahada görünmeliyiz. Bu zorlu yükün altına bedenimizi koymalıyız” dedi. 
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
Batman Eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ise “Bu kalabalığı gördüğümde çok heyecanlandım. Demek ki her zaman değişimde fayda varmış. Daha önce görev yapan arkadaşımız Diyaettin Uçar güzel hizmetler yaptı. Bu bir bayrak yarışıdır. Uzun zaman il başkanlığı yapan Murat Güneştekin arkadaşımız bayrağı tekrar devraldı. Batman’ımız için çok iyi hizmetler yapacağına inancımız sonsuzdur” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete