SİYASET

GÜNEŞTEKİN, SONSÖZ’DE KONUŞTU;

“İDDİALIYIZ, BATMAN’A YEPYENİ BİR VİZYON KAZANDIRACAĞIZ”

GÜNEŞTEKİN, SONSÖZ’DE KONUŞTU;
18-01-2019 18:27
Google News

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin, gazetemizi ziyaret etti.

Güneştekin, bu gün saat 13.30’da, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın katılımı ile Rezidans Salonu’nda yapılacak törende, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

1 Şubat’ta projelerini kamuoyu ile paylaşacağını kaydeden Güneştekin “İlçe ve Belde Başkan Adaylarımız açıklandıktan sonra 1 hafta içerisinde Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri listelerini belirleyecekler. 1 Şubat’ta projelerimizi duyuracağız. Ciddi ve hayata geçebilecek projeler olacak. Hayal ötesi şeyler değil. İluh Deresi için hazırladığımız proje, kentsel dönüşüm için hazırladığımız proje, yeni yol ve caddelerin projeleri, Tıp Fakültesi projesi, kente nefes aldıracak, yepyeni bir vizyon kazandıracak. İnşaat sektörünü yeniden harekete geçirecek ve işsizliği azaltacak projelerimiz olacak” dedi.

ERDOĞAN’IN SONSUZ DESTEĞİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da seçim sürecinde Batman’a geleceğini belirten Güneştekin “Cumhurbaşkanımızın Batman’a sonsuz desteği olacak. Batman’a yepyeni bir vizyon kazandıracağımız konusunda iddialıyız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete