SİYASET

GÜRBÜZ “AK PARTİ, İSTİKRAR VE GÜVEN DEMEKTİR”

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Av. Adile Gürbüz, milletin 1 Kasım'da AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirerek, dosta-düşmana çok kuvvetli bir cevap vereceğini söyledi.

GÜRBÜZ “AK PARTİ, İSTİKRAR VE GÜVEN DEMEKTİR”
23-10-2015 19:16
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında diğer adaylarla birlikte ilçe gezilerini sürdüren Gürbüz, kadınlarla bir araya gelerek AK Partinin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi.

“AK PARTİ DEMEK, HUZUR, DEMEKTİR”

Gürbüz, AK Parti'nin bugüne kadar kendisine emanet edilen hiçbir oyu heba etmediğini, hiçbir zaman da heba etmeyeceğini kaydederken “Bu seçim, Türkiye'nin geleceği, varlığı için son derece önemli bir seçim. 1 Kasım'da inşallah dosta, düşmana çok kuvvetli bir cevap vereceğiz. İnşallah 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidara gelecek. AK Parti kazanırsa Türkiye kazanacak. AK Parti'nin kazanması demek, huzur, istikrar, güven demektir” dedi.

BELİRSİZLİĞE TAHAMMÜL KALMADI

Vatandaşların, 7 Haziran'dan sonra belirsizliğin ve kaosun tüm acımasız ve dramatik sonuçlarını yaşadığını anlatan Gürbüz “Bu ülkenin artık yeni bir belirsizliğe tahammülü yok. İstikrarın devam etmesi için, ülkenin demokratik kazanımları için, ülkenin kazanması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete