SİYASET

Gürbüz “Hain saldırıyı esefle kınıyorum”

Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayan AK Parti Batman Milletvekili Adayı Av. Adile Gürbüz, gündemi değerlendirdi.

Gürbüz “Hain saldırıyı esefle kınıyorum”
12-10-2015 18:47
Google News

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik hain bir saldırı olduğunu belirten Gürbüz “Hunharca yapılan bu saldırı, bölünmez bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıdır. Terörün dini, dili ve rengi yok. Tek bir amacı var o da kan dökmek. Türkiye uzun yıldır bu tür hain saldırılara maruz kalmış bir ülke, bütün bu hain saldırılara karşı dimdik ve yıkılmadan ayakta duran bu milleti bu tür terör saldırıları ile sindiremezler” dedi.

Siyasi parti temsilcilerine sağduyu çağrısı yapan Gürbüz “Bu saldırıyı seçimlere 20 gün gibi az bir süre kalmasıyla ve ülkemizin etrafındaki gelişmelerle birlikte değerlendirmek gerekir. Bu kapsamda bu saldırı ülkemize, seçimlere, demokrasimize yönelik bir suikast ve toplumsal barışımıza karşı bir travma yaratma girişimidir. Bu alçakça eylemin amacına ulaşmasına da engel olmak için bütün partilere birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergileme çağrısı yapıyorum” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete