GÜNDEM

GURURLANDIRAN ÖDÜL

Edremit Ticaret Odası tarafından ulusal ve uluslararası yarışmalarda Ege Bölgesini başarıyla temsil eden zeytin ve zeytinyağı üreticilerine yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen ödül töreninde Batmanlı İş Kadını Emine Arık Tuncer de ödüle layık görüldü.

GURURLANDIRAN ÖDÜL
11-08-2018 14:48
Google News

 

LONDRA’DA MADALYA, EDREMİT’TE ÖDÜL

Edremit Akçay’da otel işletmeciliği yapan Batmanlı Hemşerimiz Emine Arık Tuncer’in, Edremit yöresi zeytinlerinden ürettiği  “Zeytuni Emine Tuncer“ markalı zeytinyağı, dünyanın en prestijli yarışmalarından Londra Uluslararası Zeytinyağı Kalite Ödülleri (London Olive Oil Award) Yarışmasından altın madalya kazanmıştı. Tuncer, Edremit’te, zeytin ve zeytinyağı üreticilerine yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada da altın plakete layık görüldü.

PROTOKOL TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİ

Edremit Güre Ramada Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, Edremit MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif Sakin, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon, ETO Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, daire amirleri, STK temsilcileri ve firma temsilcileri katıldı.

“TEBRİK EDİYORUM”

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı “Ulusal ve uluslararası alanlarda düzenlenen zeytin, zeytinyağı kalite yarışmalarında ilçemizi başarıyla temsil eden bütün işletmeleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete