GÜNDEM

GURURLANDIRAN STANT

Marka ve Pazarlama alanında yüksek lisans yapan İş Kadını Emine Tuncer, kendi ismini taşıyan zeytinyağı markasını kısa sürede zirveye taşımayı başardı.

GURURLANDIRAN STANT
23-09-2019 17:55
Google News

 

EN FAZLA İLGİ GÖREN STANTLARDAN BİRİ OLDU
Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu'nda başladı. Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde İş Kadını Emine Tuncer de kendi adını taşıyan ödüllü zeytinyağı markası ile stant açtı. Balıkesir Edremit’te Kaz Dağları’nda yetiştirdiği Londra’dan altın madalya ödülü alan ve plaketlere layık görülen Emine Tuncer’in, Zeytuni Emine Tuncer markalı zeytinyağı ile ATO Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde açtığı stant, fuarın en fazla ilgi gören stantlarından biri oldu.
BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ, ZEYTİNYAĞINI TATTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Adana Milletvekili Jale Sarıeroğlu, Balıkesir Milletvekilleri Fatma Betül Sayan ve Mustafa Canbey, Tarım Bakanlığı Başdanışmanı Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar, Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Dilek Sivri Özay standı gezerek, zeytinyağını tattı.
TUNCER’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Yargıtay Üyesi Recai Akyel, Ertuğrul Özkök’ün kaleminden Zeytuni Emine Tuncer Firması ile ilgili yazıyı okuduktan sonra merak ederek standı ziyarete geldiğini söyledi. Akyel, Mardin Derik Zeytininin markalaşması yönünde gösterdiği çabalardan ötürü de Emine Tuncer’i takdir ettiğini belirtti. 
GÖRDÜĞÜM İLGİ DUYGULANDIRDI
Fuarda gördüğü ilgi karşısında duygulandığını belirten Tuncer “Ülkemizin biri doğuda (Mardin-Derik Halhalı) biri batıda (Balıkesir- Edremit Körfez) olmak üzere iki farklı türde zeytinyağını Londra’dan altın madalya ile taçlandırmayı başardık. Özel davet üzerine altın madalyalı yağlarımızı Ankara Zirvesinde tanıtıyoruz. İlk gün olmasına rağmen yoğun bir ilgi ile karşılaştım. Gurur verici. Duygulanmamak mümkün değil. Şimdi ki hedefim, Anadolu gurme serisini oluşturmak” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete