TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Güvenli Okul projesi kapsamında denetimler devam ediyor

Şanlıurfa'da öğrencilerin okullarına daha rahat bir şekilde gitmesi için hayata geçirilen "Güvenli Okul" projesi kapsamında, güvenlik güçleri eğitim kurumlarında denetimlerini sürdürüyor.

Güvenli Okul projesi kapsamında denetimler devam ediyor
30-12-2023 06:15
29-12-2023 18:16
Google News

Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa'da yaklaşık 750 bin öğrencinin 2 bin 252 okulda eğitimlerine devam ettiğini belirtti.

Eğitim ve öğretim yılının huzurlu ve güvenli bir şekilde devam etmesi için bir çok önlemler aldıklarını belirten Şıldak, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın güvenli şekilde okula ve evlerine ulaşabilmeleri için pek çok tedbir uyguluyoruz. Emniyetimiz ve jandarmamız vasıtasıyla ilimizin tamamını kapsayacak şekilde yaptığımız uygulamalar gerçekten vatandaşlarımızın da takdirini kazanıyor. Güvenli okul projemiz kapsamında özellikle sabah saatlerinde öğrencilerimizin okulla buluştukları, okula gittikleri saatlerde bütün okullarımızın çevresinde farkındalık da oluşturmak adına emniyet, asayiş ve trafik ekiplerimiz yine jandarma, trafik ve asayiş ekiplerimiz görev alıyor. Bu esnada hem öğretmenimizle hem de velilerimizle, güvenlik güçlerimiz irtibat içinde oluyorlar. Çocuklarımızın varsa o konuda yakınmaları, velilerimizin yakınmalarını da tespit etmiş oluyoruz" dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete