GÜNDEM

GÜZELLİK VE BAKIMDA MARKALAŞAN İSİM; LAZER LİFE

Golden Plaza 3. Kat 308 No’lu Dairede bulunan Lazer Life, başarılı işlemlerle marka olma yolunda ilerliyor.

GÜZELLİK VE BAKIMDA MARKALAŞAN İSİM; LAZER LİFE
22-11-2019 17:59
Google News

 

EZBER İŞLEMLER YAPMAK DOĞRU DEĞİL

Güzellik ve bakım işine 30 yılını verdiğini belirten Lazer Life İşletmecisi Sıdıka Pişkin “30 yıldır bu işin içindeyim. Bunun 10 yılı Batman’da geçti. Alman Hastanesine özel estetiysen olarak davet edilmiştim. İlk 4 buçuk sene bu hastanede çalıştım. Daha sonra kendi salonunu açtım. Bu işin ehliyim, yaptığım tüm işlemlerde iddialıyım. Doktor edasıyla, doktor verilerinden bağımsız işlemlerin asla başarıya ulaşamayacağını biliyorum. Çünkü ciltte bir rahatsızlık varsa önce onun altında yatan nedenleri bulmak gerekir. Lekenin neyden kaynaklandığını bilmeden üstüne işlem uygularsan, o lekenin çoğalmasına, derinleşmesine yol açabilirsin. Ancak Batman’da güzellik merkezlerinde böyle yapılmıyor. İşinin ehli olmayan kilerce, ezber işlemler yapılıyor” dedi.

PROFESYONEL BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUM

Lazer Life’de profesyonel cilt bakımları, medikal bakımlar, epilasyon, manikür, ağda, kaş alımı, Alexandra cihazı ile lazer epilasyon, göz kapağı kaldırma, yüz gerdirme işlemlerinin yapılabildiğini belirten Pişkin “Cilt bakımlarında 6 ayrı marka ile çalışıyoruz. Usta ve usta öğretici olarak da kurslar veriyorum aynı zamanda. Profesyonel 4 kişilik ekibim var” dedi.

İŞİMİ AŞKLA YAPIYORUM

Fiyatlarımız işlemlerine göre değişiyor. 250 TL’den 3.500 TL’ye kadar çıkar paket programlarında lazerde. Seans olarak geldikleri zaman 20 TL’den başlar, 570 TL’ye kadar çıkar. Cilt bakımları 75 TL’den başlıyor 1.500 TL’ye kadar çıkıyor. Hafta içi 09.00–19.00’a kadar açığız. Hafta sonu da sadece cumartesi hizmet veriyoruz. Bir işlem yaptıracaksanız, profesyonel y,yerlerde yaptırmalısınız. Ben mesleğin mutfağından gelmeyim. Bu işi sırf para kazanmak amaçlı yapmıyorum. Gerçekten işimi çok seviyorum. İşini aşkla yapan biriyim. Bize 0488 212 00 90 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?