GÜNDEM

HABERİMİZ, MİNİBÜSÇÜLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

14 Ekim 2018 tarihli gazetemizde “Ulaşımda Sorunlar Dizboyu. Ne Oldu Havuz Melesi?” başlığı ile yayımladığımız haber, Üniversite Hattı ve Aydınkonak Hattı Yönetimlerini harekete geçirdi.

HABERİMİZ, MİNİBÜSÇÜLERİ HAREKETE GEÇİRDİ
17-10-2018 20:19
Google News

 

“HAVUZ SİSTEMİNİ DESTEKLİYORUZ”

Üniversite Hattı Bürosu önünde toplanan Üniversite Hattı Kooperatif Başkanı Veysi Erdoğan, Aydınkonak Hattı Kooperatif Başkanı M. Can Özerdem, Üniversite Hattı kooperatifi Başkan Yardımcısı Mahsum Padir, minibüsleri tek çatı altında toplayacak havuz sistemini desteklediklerini açıkladı.

20 YILDIR GÜZERGÂHLAR AYNI

Son 20 yıldır çok büyük göç alan Batman’ın, halen o dönemin güzergâhlarıyla ulaşım yapmaya çalıştığını belirten Padir, “20 yılda yeni imar alanları, yeni sokak ve caddeler oluştu ama toplu ulaşım güzergâhı hep aynı kaldı. Artık ihtiyaçlara cevap veremiyor. Belediyenin, toplu taşımada aldığı kararları destekliyoruz. Bizden talep edilen dilekçelere olumlu cevap gönderdik. Kentte yolcu taşıyan minibüsçülerin de belirlenen tarihe kadar olumlu veya olumsuz, dilekçelerini belediyeye vermelerini istiyoruz. Umarız belediye, üzerine düşeni ivedilikle yapar, halkımız ulaşımda nefes almaya başlar” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete