Ana içeriğe geç

HACILAR, KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

HACILAR, KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

HACILAR, KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca 2014 yılı Hac organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları, Müftülük binası önünde düzenlenen uğurlama merasiminin ardından Diyarbakır Havalimanına uğurlandı.

Uğurlamadan önce Müftü Hasan Çağlar’ın duasına eşlik eden hacıların heyecan içinde oldukları gözlenirken, akrabaları ile vedalaşma esnasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Müftülükten 1 kafile başkanı, 4 din görevlisi, bir de bayan görevlinin eşlik ettiği 235 hacı adayı, önce Diyarbakır Havaalanına ordan da kutsal topraklara uğurlandı.

Hacı adaylarını uğurlayan Müftü Hasan Çağlar “Hacı adaylarımızın sağlıklı, sorunsuz bir hac dönemi geçirmeleri temennisiyle Şimdiden Haclarının mübarek olmasını Cenabı Allahtan dileriz” dedi. 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle