GÜNDEM

HAFTA SONU 3 SINAV VAR

Cumartesi Günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5–6–7–8 hazırlık sınıfı ve 9–10-11 sınıflara yönelik uygulanacak olan Bursluluk Sınavı (İOKBS) ve SRC sınavı ile Pazar Günü ÖSYM tarafından uygulanacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’nda öğrencilerin moral ve motivasyonu için sessizlik isteniyor.

HAFTA SONU 3 SINAV VAR
04-09-2020 19:27
Google News

 

SINAV HAFTASI
Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde Bursluluk Sınavını Cumartesi Günü Saat 10.00’da uygulayacak. Sınavda başarılı olacak öğrencilere eğitim hayatı boyunca destek sağlanacak. ÖSYM ise Pazar Günü Saat 10.00’da ise tüm okullarda 020-KPSS Lisans Genel Yetenek - Genel Kültür Sınavı için düğmeye basacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında işe yerleşmek isteyen adaylar, sınavdan yarım saat önce okullarda hazır bulunacak.

SRC SINAVI DA BUGÜN
Tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da bu hafta sonu, sınavlarla geçecek. SRC belgesi almakla yükümlü kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, panelvan ve çekici gibi araç şoförleri, Cumartesi Günü Saat 10.00’da sınava girecek. İki gün peş peşe yapılacak sınavlar için Batman’da sessizliğin hakim olması isteniyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete