SPOR

HAKEM SAHAYI TERK ETTİ

Erzurum’da kamp çalışmalarını yapan Petrolspor’un oynadığı 4. hazırlık maçı yarıda kaldı.

HAKEM SAHAYI TERK ETTİ
17-08-2018 20:04
Google News

 

HAKEM İLE SPORCULAR ARASINDA GERGİNLİK

3. etap kamp çalışmasında hazırlık maçlarına önem veren Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz, önceki gün 1461 Trabzonspor ile 4. hazırlık maçına çıktı. Karşılaşmanın 22. dakikasında 1-0 mağlup duruma düşen Petrolspor beraberlik golünü ararken, hakem ise sporcu Halil Aşut’u 2. sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Petrolspor’lu futbolcuların itirazlarına aldırış etmeyen hakem, karşılaşmanın 38. dakikasında ‘futbolcular çok konuşuyor’ gerekçesi ile sahayı terk edip, maçı yarıda bıraktı.

5. HAZIRLIK MAÇI TOKATSPOR İLE

1461 Trabzonspor maçının yarıda kalması ile Petrolspor teknik heyeti idmana devam ederken, Cumartesi günü oynayacağı 5. hazırlık maçı olan Tokatspor maçı ile kampı bitirecek.

Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, “Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ölçü olmasa bile biz futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadeleye bakıyoruz. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tespit ettik. Kamp dönemi içerisinde oynayacağımız Tokatspor maçı ile kampı noktalayacağız” dedi.

DİYARBEKİRSPOR İLE AÇILIŞ MAÇI

Kampın 20 Ağustos sabahı biteceğini belirten Ak, “3. etap kampımızı bitirdikten sonra futbolcularımıza 3 günlük izin vereceğiz. 23 Ağustos’ta Batman’da toplanıp, çalışmalarımıza devam edeceğiz. 25 Ağustos tarihinde ise 16 Mayıs Şehir Stadında Diyarbekirspor ile açılış maçı yapacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete