SPOR

HAKEMİ DARP EDENLER KINANDI!...

Geçen hafta Batman İşitme Engelliler Spor ile Diyarbakır GAPspor İşitme Engelliler Takımları arasında oynanan şampiyonluk maçında yenilgiyle ayrılan Diyarbakır GAP Spor’lu futbolcuların, müsabaka hakemi Seyfettin Yüksel’i darp edilmesi tepkilere neden oldu.

HAKEMİ DARP EDENLER KINANDI!...
25-05-2015 20:32
Google News

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden (TFFHGD) yapılan açıklamada “Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğinin ülkemizde halen anlaşılmaması, bu çağda hala bu tür çağ dışı yaklaşımlarda bulunulması, spor ve sporcu anlayışıyla hiç bir şekilde bağdaşmayan bu tür kişilerin varlığı, Türk sporu adına bir talihsizliktir. Kaybedilen müsabakada tek sorumlunun hakem olarak görülmesi ve kaba kuvvete başvurulmasının bir gelenek haline geldiğini görmekteyiz. Yaşanan çağ dışı olayı Türk futbolu adına kamuoyu önünde şiddet ve nefretle kınıyoruz” denildi.

ASKF DE KINADI

Batman’da yapılan aynı müsabakayı izleyen ASKF Başkanı Mahmut Akyol, hakemlere yapılan saldırıyı kabul etmediklerini ve olayı sert bir dille kınadıklarını açıkladı. Başkan Akyol “Diyarbakır Spor, son dakikalarda yediği golden hakemi sorumlu tuttu. Bu tür olayların son bulmasını diliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete