EĞİTİM

“Haklı olmayan paradigmalar çökmeye mahkûmdur”

Siyaset Biliminde doktora yapan İzmir’in Tire İlçesi Kaymakamı Hemşerimiz Dr. Hasan Tanrıseven, Batman Üniversitesi’nde, 15 Temmuz Darbe Girişimi konulu konferans verdi.

“Haklı olmayan paradigmalar çökmeye mahkûmdur”
17-10-2018 20:26
Google News

 

90’LI YILLARDAN BU GÜNE TÜRKİYE’Yİ ANLATTI

Tanrıseven, davet üzerine geldiği Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsünde 2018–2019 öğretim yılının açılışını yaptı, ilk ders konusu olarak Türkiye’de Demokratikleşme Süreci ve 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ni anlattı.

“ZULÜM İLE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAT OLUR”

Konferansı Rektör Prof Dr. Aydın Durmuş, Dekan Vekili Prof. Dr. Şemsettin Durmuş, Av. Yusuf ve Mahmut Tanrıseven, öğretim üyeleri bazı STK temsilcileri ve öğrenciler izledi. Özgeçmişi okunduktan sonra kürsüye çıkan Kaymakam Tanrıseven, cumhuriyet’in kuruluşu ve demokratikleşeme süreci, 28 Şubat Post Modern Darbe ve 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden kesitler anlattı, sunumunu ise sinevizyon gösterisi ile destekledi. Tanrıseven, haklı olmayan, yolu yalan ve iftiradan geçen bütün paradigmaların, er ya da geç çökmeye mahkûm olduğunu belirtti.

“BATMAN ÜNİVERSİTESİNİN YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Tanrıseven, Batman Üniversitesinin gelişimini yakından takip ettiğini belirtti, Batman Üniversitesinin, yeni bölümler ve öğrenci nüfusu ile bölge üniversiteleri arasında önemli bir yer edindiğini ifade etti. Sunumun sonunda Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi adına hazırlanmış plaketi Kaymakam Tanrıseven’e takdim etti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete