GÜNDEM

Halaylarla 23 Nisan…

Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 102. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı.

Halaylarla 23 Nisan…
24-04-2022 14:58
24-04-2022 15:00
BATMAN
Google News

Valilik Bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Atatürk Parkı’nda devam etti. Kutlama programına Vali Hulusi Şahin,  Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları İbrahim Güneş ve Kadir Kılıç, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda öğrenciler, halay gösterileriyle alkış topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.  (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
31 Mart Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Mart 2024 e-gazete