SİYASET

“HALK, ÇALIŞMALARIMIZDAN MEMNUN KALACAK”

HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, gazetemizi ziyaret etti.

“HALK, ÇALIŞMALARIMIZDAN MEMNUN KALACAK”
02-07-2018 22:11
Google News

İl Yöneticilerinden İkram İrgi ve 5. Sıra Adayı Şükrü Baytar ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Uca, “Batman Halkı, çalışmalarımızdan memnun kalacak, bundan eminiz” dedi.

“YEREL SEÇİMLERDE BELEDİYEYİ TEKRAR ALACAĞIZ”

24 Haziran Seçimlerinde partilerinin, Batman’da yüzde 62 oranında oy aldığını hatırlatan Uca, Belediye seçimlerinde daha büyük oy oranı ile partilerinin tekrar göreve geleceğini kaydetti. Uca, konuşmasında “Batman halkında büyük bir umut görüyorum. Mücadeleci bir halk. Kürtçe, yoğun konuşuluyor. Ben de Batmanlıyım. Beşiri’denim. Bu halk için mecliste yapacağım çalışmalar şimdiden zihnimde. Burada bir insanın kılına zarar gelmemesi için canımı ortaya koyarım” dedi.

“KENTİN SORUNLARI, GÜNDEMİMDE OLACAK”

Kentin sorunlarını da tespit ettik. İşsizlik, açılacak denilip bir türlü açılmayan hastaneler, gençlerin ve kadınların sorunları geldi önümüze. Batman’ın 4 vekili olarak mecliste bunları gündemimize alacağız. Halk, çalışmalarımızdan da bizden de memnun kalacak, eminim. Tüm partiler HDP’ye karşı ittifak yapmasına rağmen, HDP’yi bara altında bırakmak için türlü oyunlar yapmalarına rağmen yine halkımız, iradesi ile HDP’ye baraj üstüne çıkardı. Bu inançla, belediye seçimlerinde daha büyük çalışıp, daha büyük başarı elde edeceğiz. Ve bizden haksızca alınan o belediyeyi, mutlaka yine alacağız. Biz halkın temsilcileriyiz. Halkın özgürlüğü için mücadele etmenin, Arapçılığı, Kürtlüğü, Ezidiliği olmaz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete