GÜNDEM

HALK KOŞTU

DERECEYE GİRENLER MADALYA ALDI

HALK KOŞTU
17-03-2019 17:08
Google News

Batman'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. Yıl Dönümü nedeniyle Halk Koşusu ve Yara Maraton düzenlendi.
Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Valilik, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün desteğiyle yapılan halk koşusu, Kuyubaşı TOKİ’den start aldı, Batı Raman Ziya Gökalp Anadolu Lisesi karşısında sona erdi.
 

MADALYA VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU


2005–2006 doğumlu minik- yıldızlar kategorisinde 200 kişi koştu. Yarışmada minik- yıldız erkekler kategorisinde Ahmet Akıcı 1’inci, Hamza Yıldırım 2’nci ve Abdurrahman Acar 3’üncü olurken,  2005–2006 doğumlu minik- yıldız kızlar kategorisinde ise Mizgin Sevim 1’inci olurken, Medine Kaplan 2.’liği, Aleyna Ünsal ise 3’üncülüğü elde etti. İlk üçe giren minik-yıldız kız ve erkek atletlere madalyaları, yarışmanın ardından, bitiş noktasında kurulan platformda verildi. Gençler kategorisindeki Halk Koşusuna ise 120 genç atlet katıldı. Büyük ilgi gören ve kıyasıya mücadelenin verildiği koşuda, genç erkeklerde Ramazan Yıldız 1’inci olurken, Yasin Özdemir 2’nci, Mustafa Balık ise 3’üncü oldu. Genç Kızlar Kategorisinde ise bitiş noktasına ilk varan Kader Sarikli oldu.  Yarışmayı 2’inci sırada Emine Ceylan, 3’üncü sırada ise Kader Şimşek tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete