SİYASET

HAMİDİ, DEMOKRASİ NÖBETİ İÇİN BATMAN’DAYDI

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, darbe girişimi sonrası başlatılan demokrasi nöbetinin 6. gününde Batmanlılara seslendi.

HAMİDİ, DEMOKRASİ NÖBETİ İÇİN BATMAN’DAYDI
22-07-2016 22:16
Google News

Valilik Kavşağı’nda düzenlenen demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya gelen Batman Milletvekili Hamidi, darbe girişimi sonrasında alanları dolduran halka teşekkür etti.

“ALANLARI TERK ETMEYİN”

Milletvekili Hamidi, demokrasi nöbeti sonrası yaptığı konuşmasında “Bugün tanklar fil ise sizler ebabil ordusunuz ve Allah'ın izniyle hainleri bozguna uğrattınız. Bütün kardeşlerimin önünde saygıyla eğiliyorum, sizler birer anasınız, babasınız, kardeşsiniz sizler birer kahramansınız! Kardeşlerimden istirhamım şudur, her şey yoluna girinceye kadar, bütün taşlar yerine oturuncaya kadar, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan talimat verinceye kadar bıkmadan, usanmadan aynı inançla, aynı coşkuyla meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Darbe girişimi sonrasında ilk günden bu yana alanları dolduran siz aziz kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete