GÜNDEM

HAMİDİ’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman Valisi, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan kalabalık bir topluluğu, kendi köyünde ağırladı.

HAMİDİ’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
15-05-2016 19:47
Google News

Hafta sonunu Batman’da geçiren AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, ailesiyle birlikte yaşamını sürdürdüğü Başarı (Rıdvan) Köyü’nde kalabalık bir topluluğa ev sahipliği yaptı. Vali Azmi Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Yurt Kur Müdürü Şafi Özperk, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, İl Genel Meclisi üyeler, Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Teşkilat Başkaları ve kamu kurum yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarından oluşan kalabalık bir topluluğu, ailesi ile birlikte kendi köyünde ağırlayan Milletvekili Hamidi, birliktelik mesajları verdi.

HAMİDİ VE VALİ EL ELE

Vali Azmi Çelik de Milletvekili Ataullah Hamidi’nin davetlisi olarak Başarı (Rıdvan) Köyü’ne geldi. Vali Çelik ile Milletvekili Hamidi’nin tokalaşma sırasında el ele sohbet edişi, objektiflere böyle yansıdı.

KAZANLARDA YEMEKLER PİŞİRİLDİ

Yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan Milletvekili Hamidi, kazanlarda özenle pişirilen yemekleri, kendi elleriyle konuklarına ikram etti. Hamidi, kır havasında düzenlediği dayanışma yemeğinde konukları ile yakından ilgilendi.

HAMİDİ’DEN TEŞEKKÜR

Dayanışma yemeğinin ardından konuklarına sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür eden Milletvekili Ataullah Hamidi “Hamidi ailesi olarak köyümüzde kır havasında vermiş olduğumuz kaynaşma ve dayanışma yemeğimize davetli olarak başta Sayın Valimiz Azmi Çelik ve Kaymakamlarımız olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, kurum müdürleri, birim müdürleri, eş ve dostlarla birlikte AK Parti İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız olmak üzere geniş çapta bir katılım sağlanmıştır. Güzel kır havasında vermiş olduğumuz bu güzel resmin huzur şehri olan Batman'ımızda kardeşliğin, dostluğun, muhabbetin, birlik ve beraberliğin kaim ve daim olmasına vesile olmasını içtenlikle temenni ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete