SİYASET

HAMİDİ “MAĞDURİYETLERE KARŞI TAKİPTEYİM”

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında açığa alınan 11 bin öğretmenle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

HAMİDİ “MAĞDURİYETLERE KARŞI TAKİPTEYİM”
18-09-2016 19:48
Google News

Milletvekili Hamidi, Valiliklerde kurulan kriz masaları sayesinde suçlunun suçsuzdan ayırt edileceğini belirterek “11 bin öğretmenin görevden alınması söz konusu değil, açığa alınıp soruşturulma yürütülecek, suçsuz olanlar görevlerine geri dönecek. Okullarda siyaset yapan çocuklarımızın ayarıyla oynayanların gözünün yaşına bakılmayacak. Suçsuz olduğuna inananlar ve FETÖ operasyonlarında mağdur olduğunu savunanlar, Valiliklerde kurulan OHAL kriz masalarına gidip hakkını arayabilir” dedi.

“MAĞDURİYETLERE KARŞI TAKİPTEYİM”

Hamidi, sosyal paylaşım ortamında yaptığı açıklamanın devamında “Başbakanlığımız, Bakanlıklarımız ve ilgili kurumlarımız herkese eşit ve adil muamelede bulunmaktadır. İşlem yapılırken belli kriterler göz önünde bulundurulup unvan/pozisyon ayrımı yapılmadan herkese eşit mesafede yaklaşılmaktadır. Sürecin sonucunda açığa almalarla ilgili gerekli soruşturmalar yapıldıktan sonra göreve iade veya görevden ihraç prosedürü uygulanacaktır. İlgili kurumlarımız çok büyük hassasiyetle çalışmaktadır. Batman Milletvekili olarak bu konuda suçsuz tek bir insanın mağdur olmaması için gayret sarf etmekteyim” ifadelerini kulandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?