GÜNDEM

HAMİDİ, YATIRIMLARA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ziyareti sırasında, kentte yürütülen yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

HAMİDİ, YATIRIMLARA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ
27-12-2016 22:24
Google News

Kurum Müdürü İhsan Aslanlı ile yaptığı sohbette, yapımına başlanan İl Halk Kütüphanesinin durumuna ilişkin bilgi alan Hamidi “Batman, yatırımlardan nasibini alacak” dedi.

“FUAR VE KONGRE MERKEZİ İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Batman'a Fuar ve Kongre Merkezi kazandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Hamidi “Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün, kentin tanıtımına yönelik çalışmalarını takdir ediyoruz. Halk Kütüphanesi ile Fuar ve Kongre Merkezi için çalışmalar sürüyor. Hasankeyf Müzesi ile Arkeopark Teşhir Tanzimi ve çevre düzenlemesi için 746 bin TL ödenek aktarıldı” dedi.

“TREN RAYLARI İÇİN BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜK”

Kentin sorunlarını, Başbakan Binali Yıldırım'a ilettiklerini belirten Milletvekili Ataullah Hamidi “Batman trafiği İstanbul trafiğini geçti. Şehir içindeki tren raylarının şehir dışına çıkarılması ve hava mania gibi önemli sorunları, Başbakanımıza ilettik.

Üniversitede tekno kentin oluşması için girişimlerimiz sürüyor. Organize Sanayi Bölgesinin büyütülmesi ve 2. Organize çalışmaları sürüyor. Yatırım bekleyen işadamlarımıza destek olmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Beşiri ve Hasankeyf Hastanelerinin resmi açılışını birlikte yapacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete