SİYASET

HAMİTOĞLU “BİJİ SEROK DAVUTOĞLU”

Başbakan Davutoğlu’nun çalışmalarını ve hizmetlerini değerlendiren AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Ziver Hamitoğlu “Sayın Başbakanımız Davutoğlu’nun, bilgi, birikimi ve siyasi tecrübesi ile ülkemizi ileri düzeye getireceğinden kuşkum yoktur” Dedi.

HAMİTOĞLU “BİJİ SEROK DAVUTOĞLU”
29-03-2015 18:59
Google News

Hamitoğlu, yaptığı değerlendirmede “Türkiye’nin ekonomik gelişimi, büyümesi, kalkınması, ithalattaki başarısı, cari açığın kapanması ve refah düzeyinin giderek daha da artması adına yıllardır hükümette üstlendiği sorumluluğu başarı ile yerine getiren, Başbakanımız Davutoğlu, dış politikada da elde ettiği başarılarla ülkemizin gücünü tüm dünyaya göstermiştir” dedi

HEBÜNA WE HEBÜNA ME YE SÖZÜ BARIŞI GETİRECEK

Davutoğlu’nun Batman’da yaptığı Kürtçe konuşmadan bahseden Hamitoğlu “Başbakanımızın Hebüna we hebüna me ye” (varlığınız varlığımızdır) demesi o kadar da küçümsenecek bir söylem değildir. Bu cümlenin altında yatan mana ve ehemmiyeti bilmemek bence büyük talihsizlik olur. Bir Başbakanın daha düne kadar yok sayılan bir halkı yani Kürt halkını varlığımız olarak değerlendirmesi bu topraklara barışı getirecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete